top of page
  • SevenEight

Zorgverzekering 2021 vergelijken in vijf stappen


De zorgverzekering voor 2021 is weer in aantocht. Volgende week zijn alle zorgpremies bekend. Jouw zorgverzekering vergelijken kan tot het einde van het jaar. Alle zorgverzekeraars proberen hun eigen zorgverzekering 2021 onder jouw aandacht te brengen. Hoe pik jij de goedkoopste zorgverzekering eruit die aansluit bij jouw situatie? Het volgen van deze vijf stappen maakt de keus eenvoudiger.


Heb je vrije zorgkeuze? Hoe hoog is de vergoeding bij welke zorg en is een verhoogd eigen risico handig? Vragen die je kunt hebben bij het vergelijken van de zorgverzekering 2021. Niet alleen de laagste premie telt.


1. Zet je zorgbehoeftes op een rij

Je kunt niet exact voorspellen welke zorg jij nodig hebt in 2021. Vaak kun je wel een inschatting maken. Heb je bijvoorbeeld in de afgelopen jaren regelmatig een bezoek aan de fysiotherapeut gebracht? De kans is groot dat je dat ook dit jaar weer nodig hebt. Dit geldt ook voor bijvoorbeeld medicijnen, een behandeltraject bij een medisch specialist of gebitsproblemen. Heb je een lijstje gemaakt? Ga vervolgens na welke zorg onder de basiszorgverzekering 2021 valt en welke zorg je aanvullend moet verzekeren.


Lees het volledige artikel op hansenaaldering.nl

2 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page