top of page
  • SevenEight

Rechtsbijstandsverzekering voor conflict met verhuurder

Bijgewerkt op: 10 sep. 2019


Op de markt voor huurwoningen is het dringen. Zeker betaalbare woningen in de particuliere verhuur zijn schaars. De krappe markt trekt nieuwe verhuurders aan. Dat zijn niet altijd professionele aanbieders met jarenlange ervaring. In principe kan iedereen met genoeg kapitaal actief worden als verhuurder. Wat als jij een conflict krijgt met de woningcorporatie of particuliere verhuurder? Met een woonmodule van de rechtsbijstandverzekering sta je sterker.


Problemen met verhuurders zijn geen denkbeeldig probleem, zo bleek uit recent onderzoek van BNR. Landelijk gezien gaat het om zeker enkele honderden incidenten, variërend van een onwettige huurverhoging tot intimidatie door verhuurders.


Rechtsbijstandverzekering en verhuurders

Is de verhuurder niet voor rede vatbaar en kom je er niet uit na overleg? Met een rechtsbijstandverzekering krijg je juridische hulp bij conflicten. De meeste verzekeraars bieden dekking en hulp op verschillende gebieden. Deze zijn vaak verdeeld in de volgende modules: verkeers-, consument-, woon-,en arbeidsconflicten. Zo kun je de dekking afstemmen op jouw risico’s.


Lees het volledige artikel op Findigo.nl

6 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page