top of page
  • SevenEight

NVM toont woningaanbod dat nog niet op Funda staat


Tussen het besluit om een huis te verkopen en plaatsing op Funda zit behoorlijk wat tijd. In veel gevallen worden woningen zelfs al verkocht voordat ze zichtbaar zijn op de woningsite. Ter verbetering van de doorstroming start de Nederlandse Vereniging van Makelaars (NVM) een pilot. Hierbij wordt toekomstig aanbod in een vroeg stadium gepubliceerd via de lokale makelaar.


De woningmarkt zit door het steeds verder opdrogende aanbod stevig op slot. Woningbezitters willen eerst een nieuwe woning kunnen kopen voor ze hun huidige woning te koop aanbieden. Door het aankomend aanbod voor iedereen online zichtbaar te maken, wil de NVM kijken of woningbezitters meer vertrouwen krijgen in het vinden van een toekomstige nieuwe woning.

Zoekopdracht voor aankomend woningaanbod Woningen die in de toekomst worden aangeboden zijn niet te vinden via Funda. In de pilot moet je hiervoor bij een NVM-makelaar een digitale zoekopdracht aanmaken. Vervolgens wordt je op de hoogte gehouden van al het komende aanbod dat past bij jouw selectiecriteria. Daarnaast kunnen NVM-makelaars het aankomend aanbod van hun kantoor op de eigen website en hun socialmedia-kanalen plaatsen.


3 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page