top of page
  • SevenEight

Heb je een Yarden uitvaartverzekering? Dit zijn je opties

Bijgewerkt op: 10 sep. 2019


Uitvaartverzekeraar Yarden neemt maatregelen om haar financiën op orde te krijgen. De verzekeraar heeft in het verleden onvoldoende rekening gehouden met stijgende uitvaartkosten. Met het versoberen van de dekking betalen verzekerden de rekening. Heb je zelf een Yarden-polis?  De kans bestaat dat je een hogere premie moet gaan betalen. Je kunt ook kiezen voor opties als het afkopen of premievrij maken van je verzekering.


In het verleden heeft Yarden veel naturapolissen aan de man gebracht. Bij dit type verzekering wordt geen bedrag uitgekeerd maar worden de kosten voor een uitvaart vergoed. Het probleem is dat deze kosten in de loop van de jaren harder zijn gestegen dan Yarden heeft voorzien. Deze stijging van de kosten kan niet meer worden opgehoest uit de betaalde verzekeringspremies. Lees voor meer achtergrondinformatie ons eerdere artikel.


Wat te met een uitvaartverzekering van Yarden? Om de stijgende uitvaartkosten toch binnen te krijgen, kan Yarden je vragen om meer premie te betalen. Dit is niet je enige optie, je kunt ook:


Lees het volledige artikel op jjmeijer.nl

11 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comentários


bottom of page