top of page
  • SevenEight

Verantwoord besparen op je verzekeringenHet leven is een stuk duurder geworden. Veel mensen zijn hierdoor op zoek naar manieren om te besparen op hun uitgaven. Vaak wordt daarbij ook gekeken naar afgesloten verzekeringen. Wil jij ook besparen op je verzekeringen? Met deze tips doe je dit bewust.


Eén op de tien Nederlanders overweegt te besparen door het opzeggen van een verzekering, blijkt uit onderzoek van Allianz Direct. Hoewel dit niet altijd een verkeerde beslissing hoeft te zijn, is het wel belangrijk om de risico’s goed af te wegen. Kan en wil je bij schade de nodige herstelkosten zelf dragen? Dit zijn manieren waarop je verantwoord kunt besparen op je verzekering, zonder direct de (volledige) dekking te verliezen:


Voorkom dubbele dekking

Dubbele dekking houdt in dat je op verschillen verzekeringen voor hetzelfde risico dekking hebt. Dit is vaak het geval bij pechhulp, medische kosten in het buitenland of rechtsbijstand. Doorgaans is dit zonde van het geld, want een schadevergoeding krijg je enkel vanuit één polis.


4 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Opmerkingen


bottom of page