top of page
  • SevenEight

Verwen je hond of kat met een huisdierenverzekering


Op 4 oktober is het weer dierendag. Hét moment om jouw hond, kat of ander huisdier eens extra te verwennen. Maar wat als je trouwe viervoeter ziek wordt of een ongeval krijgt? Een bezoek aan de dierenarts is dan vaak onvermijdelijk. Het is in die situatie geruststellend om te weten dat je jezelf hier financieel op kunt voorbereiden, bijvoorbeeld met een huisdierenverzekering.


Als je ooit met een ziek huisdier naar de dierenarts bent geweest, weet je dat de kosten voor behandeling en medicatie flink kunnen oplopen. Niemand wil vanwege de kosten een medische behandeling afblazen. Een verzekering voor je huisdier biedt financiële zekerheid in dergelijke situaties.


Dekking van een huisdierenverzekering

Het type dekking varieert per verzekering. Over het algemeen dekt een basis huisdierenverzekering de kosten van dierenartsbezoeken, behandelingen, medicijnen en soms ook operaties. Er zijn zelfs uitgebreidere pakketten beschikbaar die aanvullende zaken dekken, zoals fysiotherapie, alternatieve behandelingen en preventieve zorg zoals vaccinaties. Hoe uitgebreider de dekking, des te hoger de gemiddelde premie.3 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Opmerkingen


bottom of page