top of page
  • SevenEight

ABN, Rabobank en ING verhogen spaarrente fors


Spaarders profiteren van de rente die in de afgelopen tijd is opgelopen. Na eerdere verhogingen stijgt de spaarrente bij ABN AMRO en ING. Rabobank was deze banken net voor en maakte eerder al een verhoging van de spaarrente bekend. Ondanks de verhoging moet je voor de hoogste spaarrente verder kijken dan deze drie grootste banken. Let wel goed op de voorwaarden.


Bij zowel ABN AMRO als ING en Rabobank stijgt de rente per 1 mei naar 0,75. Op dit moment krijgt je nog 0,50 procent spaarrente bij deze banken. De verhoging is dan ook een flinke stap vooruit voor jou als spaarder.


Spaarrente kan verschillen per saldo

Tussen de verschillende banken zit een verschil in de spaarrente en het spaarsaldo. Spaarders bij ING ontvangen 0,75 procent rente over hun spaarsaldo tot € 10.000. Vanaf dit bedrag tot 1 miljoen euro bedraagt de spaarrente 0,65 procent. ABN AMRO hanteert een rente van 0,75 voor saldo’s tot 1 miljoen euro. De Rabobank legt de lat fors hoger, met 0,75 procent spaarrente over het spaartegoed tot 5 miljoen euro.5 weergaven0 opmerkingen

Comments


bottom of page