top of page
  • SevenEight

5x groots wonen in je eigen landhuisWonen in de binnenstad van Amsterdam heeft zijn charmes. De monumentale panden, de grote pleinen en de vele grachten ademen een rijke geschiedenis. Daarnaast is er altijd wel iets te doen. Voor veel mensen eindigt het sprookje als ze kijken naar de woningprijzen. Woningen van 80 vierkante meter worden verkocht voor €700.000. Voor hetzelfde geld kun je landelijk wonen, op een perceeloppervlakte van 1.000 vierkante meter. In ieder geval meer ruimte voor je geld!


Net als in de rest van het land zijn ook de prijzen van landelijk gelegen woningen gestegen. In 2018 kostte een landelijke woning gemiddeld nog €479.308, in 2019 betaalde je gemiddeld €603.528. Dit blijkt uit cijfers van makelaarsorganisatie Buitenstate. Ondanks deze prijsstijging trekken steeds meer mensen weg uit de steden om te genieten van de landelijke sfeer. Ter inspiratie volgen hier 5 voorbeelden om landelijk te wonen. 


Woonboerderij nabij Breda

Ontbijten met een unieke uitzicht over het beschermde natuurgebied ‘Markdal’? In deze woning kan het. Daarnaast ben je in no-time in de dorpskern van Ulvenhout. Heb je behoefte aan meer drukte? Met een kwartier fietsen ben je in het centrum van Breda. Er hangt wel een stevig prijskaartje aan.


Betaalbaar groots wonen Mensen met een ‘kleinere’ beurs kunnen toch groots wonen in deze halfvrijstaande woning. Met een perceeloppervlakte van maar liefst 5.120 m2 heb je een prachtig uitzicht en voldoende ruimte om je te onttrekken aan de drukte van alledag. De bovenverdieping verdient wel de nodige aandacht. 

Vraagprijs: €398.000


Lees het volledige artikel op findigo.nl

4 weergaven0 opmerkingen

Comments


bottom of page