top of page

DIT KUNNEN WE

Bij SevenEight werken we dagelijks enthousiast aan het schrijven van artikelen, het opzetten van nieuwsbriefoplossingen en websites. Het toenemende aantal opdrachtgevers is een bevestiging dat onze inspanningen worden gewaardeerd.

ARTIKELEN & BLOGS

SevenEight heeft een eigen redactie voor het schrijven van content, met een focus op nieuws- en blogartikelen. De redacteuren zijn gespecialiseerd in onderwerpen rond wonen, hypotheken, verzekeren en zorg. Bij het schrijven houden we het graag kort, begrijpelijk en op de praktijk gericht. Zo snapt de lezer waar het om gaat en draagt de tekst bij aan de vindbaarheid in zoekmachines.

SLIMME E-MAILDIENSTEN

Op het gebied van nieuwsbrieven verzorgen we zowel de inhoud, vormgeving als de technische realisatie. Indien gewenst nemen we ook de periodieke verzending voor je uit handen. Wil je voor verschillende ontvangers de nieuwsbrief een ander uiterlijk of inhoud geven? We denken graag met je mee over de ideale nieuwsbriefoplossing in jouw specifieke situatie. Daarbij werken we samen met specialistische partners als KeyMen, Copernica en Mailplus.

EIGENTIJDSE WEBSITES

Zelf programmeren kunnen we niet. Gelukkig werken we daarvoor samen met internetbureau KeyMen. Waar we bij SevenEight wel goed in zijn, is het inventariseren van jouw wensen op websitegebied. Om deze vervolgens te vertalen naar een goed ontwerp en sitestructuur. Gebruiksgemak, tijdsbesparing voor jezelf en duidelijkheid voor de bezoeker zijn speerpunten.

Wil je dat wij je helpen om je merkvisie vorm te geven en je betrokkenheid bij je publiek te vergroten? Stuur een e-mail, bel ons of laat een berichtje achter via het onderstaande formulier en wij nemen snel contact met je op. We kunnen niet wachten om jou te ontmoeten!

bottom of page