top of page

BEGRIJPELIJK COMMUNICEREN

Begrijpelijke teksten over financiën, die informeren en aansporen tot actie. Digitale nieuwsbrieven waarbij we zowel de inhoud, techniek als verzending verzorgen. Of het maken en beheren van een complete site. Graag werken we samen toe naar oplossingen die aansluiten bij jouw wensen, onderneming en situatie.

photo-1445633743309-b60418bedbf2.jpg

BLOGS EN ARTIKELEN VAN EIGEN REDACTIE

SevenEight heeft een eigen redactie voor het schrijven van content, met een focus op nieuws- en blogartikelen. De redacteuren zijn gespecialiseerd in onderwerpen rond wonen, hypotheken, verzekeren en zorg. Alle recente content vind je hier. 

Home copy: Berichtenoverzicht

FINANCIËLE CONTENT NODIG?


Zowel banken als verzekeraars en financieel advieskantoren voorzien we van hoogwaardige blogs en artikelen. Bijvoorbeeld omdat de afdeling communicatie onderbemand is, of om vanwege een focus op SEO. Wat de reden ook is, onze redactie draagt graag bij aan de doelstellingen van jouw organisatie. Weten wat we voor je kunnen betekenen? We komen graag langs voor een inventarisatie en kennismaking. Ook op ons kantoor in Dordrecht staat de koffie warm. 

Kom meer te weten
Kim Woonfonds.jpg

Dit is een citaat uit een recensie. Laat je klanten aan het woord om aan iedereen te vertellen hoe goed jij en/of je bedrijf zijn!

K. van Grinsven - Woonfonds

KLANTEN

Een voorbeeld van onze relaties

logo_nibc.jpg
Client 3
Client 7
Client 2
Client 4
Client 8
Client 5
Client 1
Home copy: Klanten

ONZE EXPERTISE

Naast  contentcreatiehelpen we ook graag bij het versturen van nieuwsbrievn en het maken van sites.

ARTIKELEN & BLOGS

SevenEight heeft een eigen redactie voor het schrijven van content, met een focus op nieuws- en blogartikelen. De redacteuren zijn gespecialiseerd in onderwerpen rond wonen, hypotheken, verzekeren en zorg. Bij het schrijven houden we het graag kort, begrijpelijk en op de praktijk gericht. Zo snapt de lezer waar het om gaat en draagt de tekst bij aan de vindbaarheid in zoekmachines.

Vertel me meer
Team Meeting

SLIMME E-MAILDIENSTEN

Op het gebied van nieuwsbrieven verzorgen we zowel de inhoud, vormgeving als de technische realisatie. Indien gewenst nemen we ook de periodieke verzending voor je uit handen. Wil je voor verschillende ontvangers de nieuwsbrief een ander uiterlijk of inhoud geven? We denken graag met je mee over de ideale nieuwsbriefoplossing in jouw specifieke situatie. Daarbij werken we samen met specialistische partners als KeyMen, Copernica en Mailplus.

Vertel me meer
Gmail.jpg

EIGENTIJDSE WEBSITES

Zelf programmeren kunnen we niet. Gelukkig werken we daarvoor samen met internetbureau KeyMen. Waar we bij SevenEight wel goed in zijn, is het inventariseren van jouw wensen op websitegebied. Om deze vervolgens te vertalen naar een goed ontwerp en sitestructuur. Gebruiksgemak, tijdsbesparing voor jezelf en duidelijkheid voor de bezoeker zijn speerpunten.

Vertel me meer
Working Over Coffee

HOREN WE VAN JE?

Je gegevens zijn verzonden!

The Wall of Ideas
bottom of page